Vollebregt Bleiswijk Ook in Berkel en Rodenrijs een begrip in heftrucks

Vollebregt Vorkheftrucks Heftruck kopen in Berkel en Rodenrijs

Wij hebben een ruime keuze nieuwe of gebruikte of heftrucks voor u! Bent u op zoek naar een heftrucks voor uw bedrijf in Berkel en Rodenrijs of omgeving? Neem dan even contact met ons op via 010 521 32 88 of info@vorkheftrucks.nl

Door bij ons een heftruck te kopen bent u zeker van:

  • Ruim aanbod
  • Vlak in de buurt van Berkel en Rodenrijs
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Snelle levering

Bekijk ons overzicht met heftrucks of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte op maat. Wij denken graag met u mee!

Met een uitgebreid landelijk dekkend servicenetwerk en centrale ligging kunnen wij eenvoudig in Berkel en Rodenrijs zijn om u snel van dienst te zijn.

Over Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs is een plaats, heerlijkheid en voormalige gemeente in de provincie Zuid-Holland. Op 1 Januari 2007 is de gemeente Berkel en Rodenrijs samengegaan met de gemeenten Bergschenhoek en Bleiswijk in de nieuwe gemeente Lansingerland. De plaats Berkel en Rodenrijs telt 28.712 inwoners (1 januari 2015).

Vorkheftrucks van Vollebregt Vorkheftrucks
Goede machines en service is voor ons logisch. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en we hebben een vloot van 650 heftrucks. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel 010 521 32 88 of mail naar info@vorkheftrucks.nl voor de mogelijkheden. Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een heftruck, dan bent u welkom op onze website www.heftruck-verhuur.nl