Vollebregt Bleiswijk Ook in Zoetermeer een begrip in heftrucks

Heftruck Heftruck kopen in Zoetermeer

Wij hebben een ruime keuze nieuwe of gebruikte of heftrucks voor u! Bent u op zoek naar een heftrucks voor uw bedrijf in Zoetermeer of omgeving? Neem dan even contact met ons op via 010 521 32 88 of info@vorkheftrucks.nl

Door bij ons een heftruck te kopen bent u zeker van:

  • Ruim aanbod
  • Vlak in de buurt van Zoetermeer
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Snelle levering

Bekijk ons overzicht met heftrucks of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte op maat. Wij denken graag met u mee!

Met een uitgebreid landelijk dekkend servicenetwerk en centrale ligging kunnen wij eenvoudig in Zoetermeer zijn om u snel van dienst te zijn.

Over Zoetermeer
De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, en telt meer dan 120.000 inwoners.

In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer in inwoneraantal uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. In de volksmond wordt Zoetermeer ook wel met een lichte zelfspot 'Sweet Lake City' genoemd.

Vorkheftrucks van Vollebregt Vorkheftrucks
Goede machines en service is voor ons logisch. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en we hebben een vloot van 650 heftrucks. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel 010 521 32 88 of mail naar info@vorkheftrucks.nl voor de mogelijkheden. Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een heftruck, dan bent u welkom op onze website www.heftruck-verhuur.nl