Nieuws overzicht

29 Aug

Michel 50 jaar!

Vandaag wordt onze collega Michel 50 jaar en dat moet gevierd worden!! Namens alle collega's van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van.

16 Aug

Leon 30 jaar in dienst!

Vandaag is het feest want onze collega Leon is 30 jaar in dienst!! Dank voor je jarenlange inzet en we hopen nog lang op je te kunnen bouwen. Van harte gefeliciteerd met je jubileum namens al je collega's.

22 Jun

Nieuwe reachtruck Europe Retail Packing

Een mooie nieuwe reachtruck in eigen bedrijfskleur gereed voor onze klant Europe Retail Packing. Heel veel rijplezier en dank voor het vertrouwen!

21 Jun

Fred 30 jaar in dienst!

Vandaag een mooie mijlpaal voor onze collega Fred, hij is 30 jaar in dienst!! Dank voor je jarenlange inzet en we hopen nog lang op je te kunnen bouwen. Van harte gefeliciteerd namens alle collega's.

14 Jun

KWF - Alpe d'HuZes 2023

Net als voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer de heftrucks en pallettrucks voor de Alpe d'Huzes gesponsord. Dit jaar was de opbrengst ruim 17 miljoen, een fantastisch bedrag waar alle deelnemers en organisatie weer onwijs trots op mogen zijn!

10 May

Handpallettruck met deelbare boom

Een handpallettruck uitgevoerd met deelbare boom. Neemt minder ruimte in en dus goed geschikt voor in vrachtwagens. Voor vragen of mogelijkheden neem gerust contact met ons op!