Ook ver buiten de regio een begrip in heftrucks

Sponsoring en Links

STICHTING VILLA JOEP
Hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker
Wij zijn de inspirator en aanjager van activiteiten die leiden tot het uit de wereld helpen van neuroblastoom. Als invloedrijke spin-in-het-web verbinden wij families, behandelaars en onderzoekers om er gezamenlijk alles aan te doen om uiteindelijk neuroblastoom te verslaan. 

ALPE D'HUZES
Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.  Vollebregt sponsort ieder jaar transportmaterieel en Marcel Vollebregt fietst regelmatig zelf mee.

LEONTIENHUIS
Het Leontienhuis is een centrum voor herstel voor mensen met een eetstoornis. In januari 2023 vierde het Leontienhuis het feit dat het pand eigendom is geworden van Stichting Leontienhuis. Vollebregt Vorkheftrucks maakte de koop mogelijk. Met een klein team van professionals en 175 (ervaringsdeskundige) vrijwilligers worden jaarlijks bijna 500 deelnemers uit het hele land geholpen in hun gevecht tegen hun stoornis. Deze deelnemers komen niet alleen uit de regio maar uit het hele land.

HELP MIJ LEVEN
Help Mij Leven zet zich in om Braziliaanse kinderen in nood te helpen. Dit doen we door het welzijnswerk van Robert Smits en de door hem opgerichte organisatie REMER in Brazilië te ondersteunen.

SUPPORT & DONATE
Support & Donate is een professioneel platform waar organisaties die werken voor goede doelen hun eigen wervingstool op kunnen inrichten. Óns goede doel daarbij is onze gebruikers volledig in staat te stellen alle donaties voor de volledige 100 procent in te zetten voor hun goede doel.

STICHTING AMBULANCEWENS

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Sport
Sporten en ontspanning houden de geest gezond. Daarom ondersteunt Vollebregt de volgende sportverenigingen: