Vollebregt Bleiswijk Ook in Bleiswijk een begrip in heftrucks

Vollebregt Vorkheftrucks Heftruck kopen in Bleiswijk

Wij hebben een ruime keuze nieuwe of gebruikte of heftrucks voor u! Bent u op zoek naar een heftrucks voor uw bedrijf in Bleiswijk of omgeving? Neem dan even contact met ons op via 010 521 32 88 of info@vorkheftrucks.nl

Door bij ons een heftruck te kopen bent u zeker van:

  • Ruim aanbod
  • Vlak in de buurt van Bleiswijk
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Snelle levering

Bekijk ons overzicht met heftrucks of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte op maat. Wij denken graag met u mee!

Met een uitgebreid landelijk dekkend servicenetwerk en centrale ligging kunnen wij eenvoudig in Bleiswijk zijn om u snel van dienst te zijn.

Over Bleiswijk
Bleiswijk is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De voormalige gemeente telde in 2006 10.369 inwoners en had een oppervlakte van 21,99 km². Op 1 januari 2007 is de gemeente Bleiswijk samengegaan met de gemeenten Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs in de nieuwe gemeente Lansingerland.

Vorkheftrucks van Vollebregt Vorkheftrucks
Goede machines en service is voor ons logisch. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en we hebben een vloot van 650 heftrucks. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel 010 521 32 88 of mail naar info@vorkheftrucks.nl voor de mogelijkheden. Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een heftruck, dan bent u welkom op onze website www.heftruck-verhuur.nl