Ook ver buiten de regio een begrip in heftrucks

Activiteiten

Huur, verkoop, leasing, service en onderhoud
Mijn afdeling is verhuur en service. Met een vrije voorraad van 250 stuks hebben wij vrijwel altijd de juiste heftruck beschikbaar. Voor 1 uur tot jaarrond, capaciteiten tot 16 ton en hefhoogtes tot 850 cm. LPG, diesel en steeds meer elektrisch. Door onze eigen dieplader en flexibele instelling kunnen wij snel reageren op uw vragen. Gemiddeld hebben wij zo’n 450 heftrucks continue in de huur uitstaan. 

Daarnaast verzorgen wij met acht buitenmonteurs het onderhoud en reparaties van de vele verkochte trucks. Hiervoor hebben we een onderhoudssysteem, waarbij de intervallen voor u bewaakt worden. Op het juiste moment maken wij een afspraak voor onderhoud waarbij alleen de werkelijk gemaakte kosten worden berekend. Met ons nieuwe computersysteem bewaken wij ook de intervallen voor de periodieke veiligheidskeuringen, waardoor u altijd over betrouwbaar materiaal beschikt. Onze grote kracht is de snelle en betrouwbare service tegen scherpe tarieven. In geval van een storing stuur ik dezelfde dag of uiterlijk de volgende morgen een monteur. "Uw trucks moeten tenslotte rijden en niet stilstaan."

Elke truck vertelt zijn eigen verhaal
"Tussen de eerste aankoop en begin dit jaar toen de 5800ste truck werd verwelkomd, zit nu ruim 30 jaar", zo vertelt Marcel Vollebregt. "Iedere truck krijgt bij ons een uniek nummer, waarop de gehele historie van de machine wordt gebaseerd. Zo hebben wij een goed overzicht over de onderhoudskosten en het storingsverloop en kunnen we de machine optimaal beheren. 

Bovendien kunnen we klanten achteraf inzage geven in de gemaakte kosten.Ook bij verkoop van de huurtrucks, benutten wij dit systeem. Zo geven wij de klant de optimale zekerheid over de oorsprong van de truck, voor hij gereconditioneerd en gespoten zijn tweede leven in gaat." Door onze grote huurvloot kunnen wij alle modellen, van jong tot wat ouder-gebruikt, in meerdere urenstanden leveren. Iedere klant zijn eigen truck, en Nee verkopen hoeft dus niet..."